Together we stand alone

------------------------------ Skrivet den 2010-02-27, klockan 14:36:25 ----------------------------
Band Of Brothers är genom tidernas bästa krigsfilm/serie. Har precis tittat på ett avsnitt som jag inte sett på ett tag, och jag blir lika rörd varje gång. Det som gör den så bra är att den är så äkta, inget påhitt här inte!
Nu väntar jag med spänning på uppföljaren The Pacific, och hoppas att den är minst lika bra!



Soundtracket till Band of Brothers som ger mig gåshud


Trailern till The Pacific

en ledig lördag

------------------------------ Skrivet den 2010-02-27, klockan 11:34:16 ----------------------------
Vad skönt det är att vakna upp och få känna att man är ledig! Att man inte har några planer alls för en gångs skull. Så kändes det för mig imorse när jag slog upp ögonen, för det är första gången på 4 veckor som jag inte jobbar. Skönt!

Nu tänkte jag få i mig lite frukost/lunch och sen knalla ner till jobbet och hälsa på Sandra och Johanna :)


Sandra och jag förra helgen

Hakuna matata

------------------------------ Skrivet den 2010-02-26, klockan 21:05:32 ----------------------------
Sitter och tittar på Lejonkungen nu, fick äntligen tag på den och räddaren i nöden är Frida :) Jag sitter typ redan och bölar! Jag får rysningar i början när Rafiki håller upp Simba och alla djuren nedanför bugar, åååååh håret ställer sig upp på mina armar!

Jag måste ju bara säga att de handritade tecknade filmerna är så mycket bättre än dagens animerade.


Förresten har jag funderat på att tatuera in Hakuna Matata. Det är ju Swahili och betyder ungefär "inga problem" eller "inga bekymmer". Jag vill ju skriva nåt på nåt annat språk och eftersom typ alla skriver på latin så får väl jag ta swahili då (sen kommer även en på sanskrit) Jaja, lite onödig fakta kanske, men så är det! Nu ska jag återgå till filmen :)

Torsdag

------------------------------ Skrivet den 2010-02-25, klockan 17:20:58 ----------------------------

Hemma från jobbet nu. Sandra gick hem imorse så vi var bara två som stod vid maskinerna. Det gick bra, men usch så trött jag är nu! Även fast man inte behöver stressa så blir det automatiskt så när man måste gå mellan två maskiner. Dessutom så krånglade min maskin så vi var tvungna att nödstoppa den. Då blir man ju inte direkt gladare.


Yeye, nu ska jag gå och få något vettigt gjort!


God natt

------------------------------ Skrivet den 2010-02-24, klockan 20:43:52 ----------------------------
Trött, trött, trött!! Ska gå och duscha nu och sen sova tänkte jag. Folk är sjuka på jobbet, hoppas jag inte blir sjuk. Känner mig inte helt frisk men kan ju hoppas att det inte blir värre.
God natt var det ja.




This is like a rollercoaster ride

Allting har en mening

------------------------------ Skrivet den 2010-02-23, klockan 19:57:57 ----------------------------
Jag har gått och sjungit på disneylåtar hela dagen, speciellt från lejonkungen. Den absolut bästa disneyfilm som någonsin har gjorts enligt mig (törnrosa kommer tätt efter)! Så då tänkte jag att jag skulle kolla på den när jag kom hem, men jag har den ju inte!! Hittade den heller inte på affären varken här eller i stan.. :( Blir nog till att beställa.






Åhh, hur mycket kan man sakna en människa egentligen? Efter dessa 8 år så har du en speciell plats i mitt hjärta, oavsett vad som händer.

Jag är på väg nu

------------------------------ Skrivet den 2010-02-22, klockan 19:27:39 ----------------------------
Klockan är bara strax efter 19, och det känns som att jag kommer somna på fläcken. -25 grader visade termometern imorse när jag skulle gå till jobbet, burr! Jag ville inget hellre än att gå och lägga mig igen, men det var bara att ge sig ut. Soligt har det varit hela dagen iallafall, så efter jobbet passade jag och Sandra på att gå en promenad :)

All frisk luft och det tunga jobbet har gjort mig helt mosig, så nu får det nog bli en film tills jag somnar.


Natten är ung

------------------------------ Skrivet den 2010-02-21, klockan 20:41:29 ----------------------------

Efter ännu en helg med jobb så blir det tidigt i säng för min del. Klockan ringer 05.20 imorgon igen så kan inte bli uppe för länge. Vi får se hur länge jag blir kvar på OP, förhoppningsvis veckan ut iallafall. Då har jag varit där i 3 veckor, så då blir det lite pengar i slutet av mars iallafall :)


Jag längtar tills nästa helg, då är jag ledig för första gången på nästan 4 veckor. Det ska bli så skööönt! Nu ska jag lägga mig och kolla på Shutter island eller 2012. God natt!


Jag saknar dig

------------------------------ Skrivet den 2010-02-21, klockan 20:14:07 ----------------------------


Jag har försökt ända från början.
Jag har sagt vad jag vill ända från början.

- Nu gör jag ett nytt försök..


Igår slog vi klackarna i taket

------------------------------ Skrivet den 2010-02-20, klockan 22:01:00 ----------------------------
Igår blev det utgång för att fira att Sandrew fyllt år. Så kvällen startade hemma hos henne med god middag och singstar i flera timmar :) Senare drog vi till the strip, där vi kom in gratis (bland annat för att vi var ett födelsedagsfirande gäng) och det tackar man ju för. Där blev det goda drinkar, shots och en heel del dans. SUPERKUL hade jag! Kvällen avslutades med en crazy taxiresa hem ;) Ett bra avslut på en bra kväll, thanks girls!

Jag är alldeles för trött för att orka lägga upp alla bilder som togs, så det får bli imorgon. Men här kommer 2 på födelsedagsbarnet och mig :)