Marija Serifovic - destiny

------------------------------ Skrivet den 2007-07-25, klockan 20:41:09 ----------------------------

Destiny
It's been a long way, I tried hard not to fall   apart
Every night I pray, and your voice is singing in my heart
I have been waiting a long time for you to take my hand
Loving and hating, a desire that Idon't understand
I can't breath, I can't sleep
Why can't I get through to you?
I can't think, I can't speak
What am I to do?

Destiny, I've been looking for something to guide me
Destiny, even though I've tried I can't deny you
If I let you go, I'd betray my soul, I know that this is something more
Even though nothing's spoken for, a way that you will feel the same 'bout me
Destiny
Read the stars and see my scars. I feel so low when you're away
So reach out, it's not far. Listen to me pray
.....

Satt inne på Youtube och råkade snubbla över den engelska versionen av Marija Serifovics Molitva. Hittade även den officiella översättningen på letssingit.com
Gud vad jag älskar den här låten! Så mäktig!


25 juli kl. 19.04

------------------------------ Skrivet den 2007-07-25, klockan 19:13:20 ----------------------------
Jobbat idag också.. Som vanligt har jag smsat med Karin hela dagen för att få tiden att gå :) Det sista jag hörde från henne var att hon hade krockat med trucken, smaaart kakan ;)
Tror ni jag fick bädda ner mig framför tv:n igår då? NEJ! För då ringer Karin och är typ desperat, haha ;) Hon ville absolut att jag skulle med henne och bada i en pool med hennes kompis Johan och hans kompisar. Jag ba: men jaha, så jag klädde på mig bikini och dom kom och hämtade mig. Full fart ut till Gnesta men så va inte poolen uppvärmd, smaart, så vi åkte hem igen. Haha en av Johans polare var dansk så jag och Karin fattade fan inte ett ord, vi satt bara och asgarvade hela tiden! Vi berättade däremot om våran resa till Gran Canaria och incidenten med biljardbollarna, HAHA. "the balls doesn't come out" Men hallå vi va liksom små då, gick bara i 9:an ;)

I helgen blir det jobb igen, men jag och kakan har pratat om att ha grillkväll på fredag, niicee :) Sen undrade Sara om jag ville med på krogen och Tommy undrade om jag ville på poolparty i Borlänge. (poppis?!) Men eftersom jag jobbar blir det inte så, vilket jag sagt till honom men he keeps tjating, hehe. Först och främst ska jag sikta in mig på grillkväll, annars blire krogen! Kanske både och?

Nu däremot ska jag vänta på att Karin kommer hem och hitta på nåt med henne :)

24 juli kl. 18.26

------------------------------ Skrivet den 2007-07-24, klockan 18:26:58 ----------------------------
Nu har jag kommit hem efter ännu en lång dags arbete. Jobbar 10-18 så jag börjar ju rätt sent. Men eftermiddagen går såå segt! Och ont i fötterna har jag också, dagen tillbringade vi förutom att hjälpa kunder och så, att rensa galgar! J a g  v i l l  i n t e  s e  e n  t i l l  g a l g e  i  h e l a  m i t t  l i v ! ! Skämt och sido, men ni anar nog inte egentligen hur många olika sorters galgar det finns..
Efter det torkade jag hyllor så fingrarna blev till russin och nu ÄNTLIGEN är jag hemma! Fick H&M katalogen idag så ska bädda ner mig framför tv:n och kolla i den :) McLeods döttrar börjar kl. 19 så det blir keaneon ;)

beautiful girl <3

------------------------------ Skrivet den 2007-07-22, klockan 14:53:44 ----------------------------
image643Nu kanske det är dags att uppdatera lite här.
Fredag: Var med Karin, weheii :) Började kvällen hemma hos henne med drinkar och flum. Sen fick vi för oss att gå på krogen, men först blev det fyllestyrning på cykel hem till mig ;) Men sen tog vi halv ett tåget in till s-tälje. Fan vad nice det var! Så jävla kul att bara göra något spontant och inte ha planerat det. Vi mötte Tommy därinne och han bjöd oss på drinkar och dansade med oss, trevligt :) Sen kom Nicklas och Svärd och hämtade oss. Vi satt i baksätet och sjöng "ge mig en öl så ska du se att jag vaknar till" och gjorde fula moves ;) haha.
Lördag: återigen med Kakan :) Hade det trevligt hemma hos henne, hittade mkt snygga kläder på en sida på nätet, men den avslöjar jag inte ;)
Söndag: Har legat och solat hela dagen, kanske vara med Karin så fort hon slutat jobba! Nu ska jag ut i solen igen!



Told you I'll be here forever, said I always be your friend. I took an oath, 'gonna stick it out 'til the end

freedag :)

------------------------------ Skrivet den 2007-07-20, klockan 18:25:33 ----------------------------

Var uppe med tuppen imorse, nästan iaf haha men 7 var hon, och cyklade till stallet. Det var redan kanonvarmt så red i skogen. Idag var det riktigt mysigt att rida, trots värmen! Tog en lång galopp i skogen och det var mysigt :) Senare så jobbade jag med Maria ett par timmar, haha det var fan kul den här gången! Jag hade bränt en skiva så vi stod och dansade inne i butiken och avgarvade åt skämt och allt! En rolig dag på jobbet med andra ord, vilket inte är så ofta..

Nu är klockan redan 18.24 och jag har överhuvudtaget ingen aning om vad jag ska göra ikväll.. Lite tråkigt faktiskt.. Men förhoppningsvis händer det nåt iaf :)

Sean Kingston - beautiful girls


DISNEY´s Mulan

------------------------------ Skrivet den 2007-07-19, klockan 16:59:16 ----------------------------
image632"Det är vad jag kallar en mongolisk barbeque"
Vänd aldrig om när du ser ett hinder
ni äger styrkan och kraft att tro igen.
Luft och vatten har samma styrka
tillsammans så kan vi bygga er en bro.
Lyd min minsta order så får ni ro och frid,
kämpa för vårt ord är mitt sista ord, annars återvänder du.
Vänd aldrig om när du ser ett hinder..

Har precis suttit och tittat på Mulan, en av dom bästa disneyfilmerna enligt mig :) Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag åka med hem till syrran, ska sova där inatt så blir det lättare med stallet imorn..

"Vill du stanna på middag? Vill du stanna för alltid?!"

-v-

------------------------------ Skrivet den 2007-07-19, klockan 15:51:21 ----------------------------
W h e n   t h e   s u n   s h i n e   w e ' l l   s h i n e   t o g e t h e r
 t o l d   y o u   I ' l l   b e   h e r e   f o r e v e r
s a i d   I ' l l   a l w a y s   b e   y o u   f r i e n d
 t o o k   a n   o a t h ,  I ' m   g o n n a   s t i c k   i t   o u t   ' t i l   t h e   e n d

tt - tallkottar och töntar

------------------------------ Skrivet den 2007-07-18, klockan 16:01:55 ----------------------------
Nu har jag precis kommit in från en promenad med syrran. Jag knallade ner till jobbet lagom till hennes lunch, sen gick vi och köpte mat till henne och satte oss i parken. Det blåser ju en hel del ute, så jag fick en gren och flera tallkottar i huvudet, aaouch! haha allt träffade mig och inte Maria, typiskt.. Sen gick vi ner till nya cafeét vid stationen och köpte kaffe latte, det var jävligt gott! Han i kassan glodde som en tönt på oss ;) haha.

Nu har molnen spruckit upp och solen tittar faktiskt fram, finally!

Harry Potter

------------------------------ Skrivet den 2007-07-18, klockan 12:08:36 ----------------------------
image626Igår var det dags för Heron.. igen! haha. Jag, Nicklas, Maria och Hannes skulle åka upp och kolla på Harry Potter och fenixordern. Jag och Maria är ju såna Harry Potter freaks ;) Men först så åt vi där, killarna käkade grekisk mat och vi åt kinamat, det var såå gott! "Flied lise? It's fried rise you plick" HAHA! Gissa varifrån? Sen började Mr Potter! Den var bra, dock inte lika bra som boken, men det finns knappt en enda film som är bättre än boken den är gjord efter.
Men jag älskar Luna Lovegood, hon pratar så mysigt, så lugnt! Och så har hon jävligt snyggt hår!

Nu måste jag skynda mig att läsa ut "halvblodsprinsen" så jag kan börja läsa sista boken som kommer ut snart!

Me <3 the sun

------------------------------ Skrivet den 2007-07-17, klockan 11:35:27 ----------------------------
I söndags var vi uppe på Heron och kollade bio. Vi tjejer såg "Från andra sidan" med Calista Flockhart, (eller Fragile som orginaltiteln var) Den var bra. Jag lovar, jag höll på och kissa på mig flera gånger för att jag var rädd. Lite overklig med en mekanisk sjuksköterska, men hon såg så jävla läskig ut så fyyyy! Ett tag kände man att hela salongen satt som på nålar, och sen hoppade alla till typ samtidigt! Se den!

Igår måndag låg jag ute och solade tamejfan heeela dagen, det var såå skönt! Sen kom mitt hjärta med glass så vi gjorde iordning varsinn strut och mumsade i oss dom, tack <3 Sen åkte vi halvvägs ut till Enhörna och lämnade släpet, sen blev det filmkväll, myyys :)


Destination Calabria - Alex Gaudino