tisdag

------------------------------ Skrivet den 2009-04-28, klockan 23:49:20 ----------------------------
en dag fullproppad med saker att göra! vaknade med ett ryck imorse av att telefonen ringde. väl uppe så bestämde jag och pappa oss för att åka till plantagen och köpa jord. vi kom även hem med lite fröer. jag ska bland annat odla vattenmelon, haha. får se hur det går ;) pappa bjöd på donken och sen var det dags för jobbet.

efter jobbet åkte jag med siss för att storhandla. det vart lite bråttom för jag skulle till stallet på kvällskvisten också. men jag hann med allt jag skulle göra. i stallet satt jag i boxen medan jag väntade på frida. jag hade både Fibi och lilla Ava vid mig hela tiden. båda ville pussas och gosa. blev helt paff av att Ava är så framåt och modig som hon är. vi gosade ett bra tag och även frida blev förvånad och glad över att det går så bra. hon är ju inte mer än 5 dagar gammal. hon fick även gå sin första promenad en bit från stallet :)

det känns som att det blir väldigt mycket häst i min blogg just nu. men jag kan inte hjälpa det! hon är ju bara för go!

måndag

------------------------------ Skrivet den 2009-04-27, klockan 19:46:45 ----------------------------
imorse blev det en repa till skärholmen med baby :) kom hem med ett par rosa spetsleggings från JC, ljusrosa shorts från Lindex och en vit sommartunika från Gina tricot. jag har kommit på att jag är beroende av att shoppa, det är som en drog ;) baby däremot köpte nya gudfadern spelet, så nu är han sysselsatt ett tag. jag var ute efter en ny parfym, men hittade den inte. ska kolla med dennis mamma om hon hittar den på tallinbåten.

efter det så blev det jobbet. min kollega var tillbaka idag, så jag slipper vara själv som jag fick vara hela förra veckan.
nu har jag precis skickat efter en bikini från H&M. som sagt; beroende ;)



bikini, H&M. 98kr/del

en helt underbar helg

------------------------------ Skrivet den 2009-04-26, klockan 20:39:59 ----------------------------
lördagen startades med häst&fölvakt i stallet. jag släppte ut dom och det var andra gången lilla ava var ute :) hon var så söt, sprang runt runt runt. efter ungefär två timmar ute, med två rymningar och två drutt ner i lerdiken så somnade hon så sött i solen vid sin mammas ben :)

efter stallet blev det en tur till stan med sara. vi drog förbi systemet för att kirra sprit till kvällen. men förutom det kom jag även hem med en rosa söt sommarklänning från H&M, och ett par sjysta skor från skopunkten. efter stan blev det en hel del åkandes då vi var chaufförer. men tillslut så hamnade vi hos mig, där det vankades grillning och cider, mycket trevligt :) tanken var att vi skulle upp till stockholm på krogen, men vi kom varken dit eller till södertälje. men jag klagar inte, det kändes inte som en krogendag ändå så. vi satt hemma hos mig och drack och hade trevligt istället :)

idag har jag inte gjort många knop. solen har varit framme hela dagen, så satt mest ute. spelade lite basket med pappa och dennis på eftermiddagen :)


fibi och ava                                                    ava somnade i solen                             mina nya skor

nu är hon här

------------------------------ Skrivet den 2009-04-23, klockan 22:24:43 ----------------------------
inatt hände det! våran fina fibi fick en flicka. klockan två inatt fick jag mess från frida att det lilla fölet stod på benen.
åkte ut dit ikväll för att kika läget. har aldrig sett något sötare! hon kändes som bomull :)

möjligt namn: Avalon - "Ava"

fibi såg riktigt stolt ut



annars idag så gick jag promenad imorse med sandrew och lilleman :) söthunden fick fnatt när jag skulle gå, så han la sig på rygg och solade, haha.
efter jobbet blev det även en hurtig promenad med sara, alltid lika trevligt :)

tisdag

------------------------------ Skrivet den 2009-04-21, klockan 22:40:37 ----------------------------
go´kväll bloggen :)
var ensam på jobbet idag med. kallt var det också! vart tog det fina vädret och värmen vägen? enligt tidningen ska det bli varmare till helgen. hoppas hoppas.

träffade sara efter jobbet (eller hon kom ner och höll mig sällskap ett tag) efter det gick vi en powerwalk, var riktigt skönt att få svettas lite! vi pratade om allt och ingenting. det var trevligt, var allt för länge sen :)

imorgon blir det jobb 10-18, så nu ska jag kolla på film tills jag somnar.
god natt.

måndag

------------------------------ Skrivet den 2009-04-20, klockan 20:16:25 ----------------------------
jag är på jakt efter en ljus jeansjacka och ett par ljusa slitna jeans. det är två vårköp för mig. iallafall jeansjackan.

sen funderar jag på mitt hår. jag har ju varit mörkhårig i över en vecka nu. det har jag nog aldrig nämnt, men jag tonade iallafall håret i en brun/röd nyans, för att det inte skulle bli grönt. så nu tänkte jag låta det vara tills i maj/juni någongång. då tänkte jag ljusa upp det lite lite, så man blir sommarfräsch! alla säger att jag passar i färgen jag har nu, men jag tycker att det är lite för rött. men ska låta det vara nu ett tag som sagt.

idag var jag själv på jobbet, det är så tråkigt! ont i ryggen har jag också fått, mest från uppackningen av varor tror jag. imorse kunde jag inte ens klä på mig ordentligt, jobbigt!

nu ska jag tvätta.

söndag

------------------------------ Skrivet den 2009-04-19, klockan 23:11:00 ----------------------------
i fredags blev det som sagt grillning här hemma. med drinkar, vin och öl. det var trevligt :)
annars i helgen har jag jobbat och slitit. så efter jobbet idag blev det pizza, mums. har även tvättat och storstädat syrrans ena bil ikväll, för den ska säljas. nu på kvällskvisten/natten har vi käkat räkor, baguetter och brieost, yummie.

natta hörde av sig förut, och nästa helg är det utgång i storstaden planerat. det ska bli kul :)
skulle vilja åka till stan någon dag i veckan, men har ingen bil då våran är trasig..

torsdag

------------------------------ Skrivet den 2009-04-16, klockan 22:11:44 ----------------------------
blev en lång promenad imorse. genom skog, upp för mördarbackar och genom lera. var helt slut när jag kom hem! 
"lilleman, stannaaa! neeeeeeej!"
plask! rakt ner i leran hamnade hon. haha fan vad jag skrattade!

två träd som "kramas"                                   lilleman, söthunden

mina armar och ben värker efter dagens jobb. vi sliter som djur för att få stället fint igen. det suger musten ur en.
så nu har jag precis badat och läst senaste hänt bild. nu är jag uppdaterad ;) imorgon är det fredag, då blir det grillning och starka drinkar här hemma, skööööönt!

onsdag

------------------------------ Skrivet den 2009-04-15, klockan 22:18:08 ----------------------------
gick en promenad med sandrew och lilleman imorse. det var trevligt med mycket snack som vanligt :)
nu på kvällskvisten gick även jag och baby en liten promenad, MYS :) vi sprang, hoppsade och knuffades som två små barn haha. jag älskar honom.

i övrigt så jobbar jag precis som vanligt.
nu ska vi kolla på film. god natt.

annandag påsk

------------------------------ Skrivet den 2009-04-13, klockan 19:46:47 ----------------------------
- strålande sol
- bikini
- solbränna
- vin och öl i solen
- grillat
- glass
- mysiga middagar
- bra musik

den här påskhelgen har haft allt. det har varit sommarvärme i luften och jag har njutit av varenda sekund! därav den dåliga uppdateringen. nu är långledigheten slut, men hoppas ändå att vädret håller i sig :)