"and so the lion fell in love with the lamb"

------------------------------ Skrivet den 2009-07-30, klockan 21:38:24 ----------------------------
alltså jag har fått Twilight noja, det är inte klokt! jag har sett filmen fyra gånger sen i söndags och jag får aldrig nog. jag tycker den är så himla mysig och fin. såg en trailer från tvåan igår på youtube, och jag längtar tills den kommer ut. trodde aldrig att jag skulle kalla mig själv för twilight-fan, men måste nog erkänna att jag är det. 
gick in på cdon.com förut och beställde boken också. tänkte att jag skulle försöka läsa mig igenom serien :)

övrigt då? jobbat idag som vanligt och imorgon är det min sista dag innan semestern. eller ja, sista dagen innan jag slutar också. eftersom min sista semesterdag även är min sista dag innan jag slutar. det ska både bli skönt att bli av med det där stället, men samtidigt jobbigt att inte ha nåt jobb. men det löser sig nog!

nu ska jag och baby kolla på film. (nej vi ska inte se twilight, jag såg den nyss haha)
god natt ♥

lill-lördag

------------------------------ Skrivet den 2009-07-29, klockan 23:46:28 ----------------------------
god kväll :)

efter jobbet så åkte vi en sväng till konsum för att handla. passade även på att prata lite med sandrew, och vi kom fram till att jag ska börja springa med henne några kvällar i veckan. det känns bra, för jag vill ju börja röra mer på mig och det är alltid lättare när man är två :)

hittade billiga kräftor på konsum, så köpte med mig det hem. väl hemma så blandade jag mig en drink, det är ju faktiskt lill-lördag :) likör 43 blandat med mjök är ju bara föör gott!
nu har vi precis mumsat i oss kräftorna så nu tänkte jag försöka sova.
nedräkningen fortsätter; 2 dagar kvar till semester.


nytt från nelly.com

------------------------------ Skrivet den 2009-07-29, klockan 14:46:49 ----------------------------
sitter hemma på lunchen nu och har precis tryckt i mig ravioli, mums.
för att fördriva tiden så kollar jag in senaste nytt på nelly.com som ju har blivit lite av en favoritsida :) hittade ett par skor som jag precis beställt. i love shoes

nu ska jag börja gå tillbaka till jobbet. är så himla trött så skulle kunna somna ståendes. men det är bara två dagar kvar och sen har jag äntligen semester :)

Highland, nelly shoes, 249kr

transformers, de besegrades hämnd

------------------------------ Skrivet den 2009-07-28, klockan 19:58:07 ----------------------------
godkväll bloggen ♥

igår blev det alltså Transformers på bio. för att jag skulle få låna marias bil så var jag tvungen att köra in henne och lisa till stan på väg till heron, vilket gjorde att jag fick köra som en blådåre för att hinna till bion i tid. men vi hann och hade hela 15 minuter på oss :) med popcorn och cola i handen slog vi oss ner högst upp i biosalongen. filmen var precis som jag förväntat mig: kanonbra! den var spännande genom hela och vid två ställen höll jag på att börja grina. dock så kändes den lite lång, men det kan bero på att jag blev kissnödig efter 1 timme, men ville inte gå ifrån.



nu har jag precis ätit och snart börjar paris hilton's my new bff så tänkte titta på det. vet redan vem det är som vinner men kan vara kul att titta på det ändå, drama drama drama ;)

movietime

------------------------------ Skrivet den 2009-07-27, klockan 18:40:09 ----------------------------
att jobba vecka + jobba helg + utgång + jobba vecka igen sliter på en känner jag. tur att det snart är dags för semester :)

ikväll blir det bio med baby :) vi ska se transformers filmen (jag vet, vi är lite sega. men bättre sent än aldrig) och apropå film så såg jag twilight igår. hade aldrig sett den förut men hört att den ska vara bra. helt rätt. den får många plus av mig. den var spännande och på något sätt mysig på samma gång. att edward är så beskyddande över bella är ju bara urgulligt!

jaja, nu blir det käk och sen upp till heron. min recension av filmen dyker upp imorgon :)


helgens aktiviteter

------------------------------ Skrivet den 2009-07-26, klockan 16:41:19 ----------------------------
hallo bloggen
nu är ännu en jobb-helg avklarad. igår efter jobbet åkte jag och baby upp till skärholmen en sväng. på den korta tiden vi var där hann jag köpa en lång mjukiströja från bikbok och en svart top med dragkedjor på från cubus :)

senare på kvällen vankades det utgång med Sandra och Fie. popcornfest på O'learys. vi var som vanligt väldigt optimistiska om tiden vilket gjorde att vi fick springa till bussen. snäll busschaufför som såg det och väntade på oss mitt på gatan :) väl inne på O'learys så fick vi jättegoda drinkar, popcorn, jordgubbar, melon, vi shottade tequila och dansade till bland annat mayhem och rap das armas tills fötterna började brännas! bra musik spelade dom också måste jag erkänna; blandat gammalt och nytt vilket jag gillar. så många plus för det :)
vi tog taxi hem och var hemma runt halv tre. vaknade vid 9 imorse och var pigg, mådde inte dåligt alls. men har hört från säkra källor att mina partypolare inte mådde riktigt lika bra ;) men nu efter jobbet så är jag hyffsat trött och så har jag gått och blivit förkyld. jobbigt jobbigt :(




det är dags för fredags-mys

------------------------------ Skrivet den 2009-07-24, klockan 22:36:21 ----------------------------
den reklamlåten sätter sig på hjärnan faktiskt. men det stämmer, ikväll blir det fredagsmys :) jag och baby har köpt godis, chips & dip och cola. det ska bli mumsigt! har inte ätit chips på länge så det är jag väl värd ;)

imorgon är det den 25:e vilket betyder att jag och baby har "månadsfirande". så idag köpte jag en liten present, ett läderarmband till honom och ett likadant till mig, så nu har vi matchande :) han blev jätteglad!


och ja, jag är stolt över mina fräknar :)

Independence day och strumpbyxor

------------------------------ Skrivet den 2009-07-23, klockan 22:50:22 ----------------------------

Jag blev glad när jag såg att Independence day går på tv ikväll, det är en av mina favoritfilmer. har sett den säkert 1000 gånger och jag skämtar inte. förut när jag alltid sov själv så var det den enda filmen som fick mig att somna. så tittade på den varje kväll som en "godnattsaga" okej, åter till saken; jag blev glad för då kunde jag titta på den tills jag somnade medan baby och papi spelade. men nej då. märkte att jag inte har 6an på min box, fan tänkte jag. men sen kom jag ju på att jag har den på film! så sitter och tittar på den nu. men min är en inspelning från när den gick på tv för jättelänge sen. så känns som att det är dags att köpa den på dvd.

när jag ändå är på g med mitt natt-babbel så kom jag på att jag köpte lite tjockare strumpbyxor från jobbet häromdagen. det är en av sakerna jag gillar med mitt jobb, när det kommer in kläder från bland annat B-young och Blendshe. att jag då har min personalrabatt är ju helt kanon! så nu har jag två par strumpbyxor inför hösten, great!

ni får ursäkta för det här svamlet, men har inte så mycket för mig. ska kolla vidare på Independence day nu och sen sova, jobb imorgon igen!
god natt :)


de tjockare strumpbyxorna jag skrev om, perfekt till hösten :)


sorry för dålig uppdatering..

------------------------------ Skrivet den 2009-07-23, klockan 21:03:05 ----------------------------

..men just nu känns det inte som att jag har så mycket att säga. men var som sagt hemma från jobbet igår för att vila upp mig riktigt. det var skönt! det fick mig att längta ännu mera till semestern. men idag gick jag tillbaka. har lyckats ordna så att jag inte behöver jobba mina helger under min semester (eftersom dom inte hör ihop med veckorna så var jag tvungen att fixa det själv) så nu är det avklarat.

jag sitter och funderar på min och sandra's roadtrip till gbg. jag vet inte om jag hinner få min bil färdiglagad tills dess, och jag har ju lovat henne en roadtrip och det kräver ju en bil. så ska kolla om jag kanske kan låna någons eller så får jag helt enkelt hyra en ;) för iväg ska vi! vi ska ha så himla kul :)

haha sorry sandra men jag var tvungen ;)


tv-reklamer

------------------------------ Skrivet den 2009-07-22, klockan 00:25:49 ----------------------------
tack för alla kommentarer jag fick om att jag var sjuk. har svarat på dom så kika i era bloggar :)

för en stund sen såg jag den nya ICA-reklamen. har ni sett den? den när Telia-pappan kommer och handlar i ICA-stigs affär. jag tycker det var kul att dom slog ihop två populära reklam "serier".