tisdag 28 augusti

------------------------------ Skrivet den 2007-08-28, klockan 14:20:15 ----------------------------

Howdy mate :) Här kommer några kort från våran westernweekend ;D





WILD WEST SHOW var bara bäst! Finns många fler kort men tar så lång tid att lägga upp alla, men det här är några iallafall :) HIGH CHAPARRAL - SEE YA NEXT YEAR ;)


söndag 26 augusti

------------------------------ Skrivet den 2007-08-26, klockan 19:47:03 ----------------------------
HOME AGAIN !!
yes kom nyss hem från min och Nicklas tripp ner till High Chaparral :) OBESKRIVLIGT ! Så jävla kul! Jag trivdes som fisken i vattnet, jag SKA jobba på ett sånt ställe så sant som jag heter Anna! Western överallt, hästar, vagnar, shower, indianer, mexikaner ALLT! oooohh jag ska dit nästa år igen har jag bestämt ;)
Lägger upp bilderna imorgon när jag inte har nåt att göra, nu ska jag kila!
image692
c ya

fredag 24 augusti

------------------------------ Skrivet den 2007-08-24, klockan 11:56:13 ----------------------------
Nu har jag precis snackat med trafikskolan, fått 6 körtider med nån Jerker. Så det blir nog bra det :) Känns som att jag är på G nu och kanske till och med klarar det här, men man ska inte hoppas för mycket.
Förresten, fick mitt paket från La Redoute idag, men måste åka in till brunnsäng för att hämta det, hur wierd är inte det?! :S Posten har verkligen klantat till det den här gången, men aja får väl åka in och hämta det då. Vill ju ha mitt pandalinne :)
 
Ingen morarundan blev det imorse heller, har ju suttit hela morgonen med att försöka få tag på trafikskolan, bara tutat upptaget. Men ska nog ut och ta en runda nu, får damp av att bara sitta still inne.

I morgon åker jag och Nicklas till High Chaparal ! Ska bli sååå kul :) Min dröm sen jag var liten och nu äntligen slår den in! näe ni, kanske uppdaterar igen lite senare, för nu ska jag kila!

c ya ♥

torsdag 23 augusti

------------------------------ Skrivet den 2007-08-23, klockan 19:31:18 ----------------------------
Glömde totalt bort mitt möte på arbetsförmedlingen imorse (!) Men aja, inte mycket att göra åt, har mejlat dom och sådär, så förhoppningsvis ordnar det upp sig iaf :) Har suttit och pratat med pappa om mitt körkort idag, vi har smidit lite planer så uppkörningen är bokad och körskolan ringer jag till imorgon bitti. Hur fan detta ska gå är en bra fråga, hoppas jag har änglavakt den dagen jag kör upp! Men hey, teorin och halkbanan gick ju bra, så liite talang för det där har jag väl ;) hahah

Fick sms av Mia idag, det var kul att höra från nån i gamla klassen :) Hon undrade hur jag hade haft det och tyckte att vi borde ses någon dag, det tyckte jag lät kanon!

Btw, tro det eller ej men jag cyklade faktiskt ut till Maria igår! Tog typ 30 min max, men det var lite kämpigt. För er som inte vet vart hon bor så kan jag säga att hon bor ca 1 mil från mig. Men har man inget att göra så. Kände mig hur duktig som helst men idag däremot har jag bara latat mig. Så det blir till att gå upp hyffsat tidigt imorgon och springa morarundan, fan jag har gått och blivit hurtig på sistone ;)

onsdag 22 augusti

------------------------------ Skrivet den 2007-08-22, klockan 17:57:13 ----------------------------

Jag och Sara intog Drottninggatan cirkus klockan 12.35 idag. Först blev det mat på donken så vi skulle komma i form, kan ju inte shoppa på tom mage liksom ;) Sen var det bara att sätta sprätt på pengarna, haha nej men jag lyckades hålla i mina pengar rätt så bra faktiskt. Nu har min hjärna frusit till is så jag kommer inte på vad jag ska skriva, haha.
nej men här kommer dagens inköp:
image691
Ljusrosa jeans, Bik Bok
Rutiga cityshorts, Gina Tricot
Svart brett skärp, Glitter



Nu ska jag skriva klart det här, sen ska jag laga och äta mat (pasta) och sen ska jag sätta mig i soffan och då kommer jag somna - GAAARANTERAT! Eller så ska jag be Nicklas att köpa med sig godis när han kommer, det vore kanongott ;)


tisdag 21 augusti

------------------------------ Skrivet den 2007-08-21, klockan 11:24:46 ----------------------------
I lördags blev det krälleskiva i Nykvarn :) Det var riktigt kul faktiskt! Vi käkade krällor, hade femkamp och sjöng så fina nubbevisor så ;) haha. Jag hade till och med en äta-kräft-skola med Sara, haha hon hade aldrig ätit kräftor förut men nu kan hon :) Bilder får komma upp senare när jag har alla bilder från alla kameror samlade. Men ni kan kolla in en del i Saras blogg :)

image688Igår var det en heldag med Sara :) mycket trevligt. Vi gick morarundan vid 10 på morgonen, ojoj hurtigt ;) Sen hem till henne och kollade på en skräckis, 7 days to live. Den var bra faktiskt. Sen blev det paaasta time och sen ännu mer promenad. På kvällen åkte vi med killarna till Heron på bio, Irene Huss - tatuerad torso blev det. Den var helt ok faktiskt, lite seg men det var bara för att den saknade en Gunvald ;)

tisdag 14 augusti

------------------------------ Skrivet den 2007-08-14, klockan 21:11:01 ----------------------------
image680I hope you know, I hope you know, that this has nothing to do with you
It's personal, myself and I, we've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get to move on with my life
It's time to be a big girl now and big girls don't cry
The path that I'm walking, I must go alone
I must take the babysteps til I'm full grown
Fairytales don't always have a happy ending, do they?




söndag 12 augusti

------------------------------ Skrivet den 2007-08-12, klockan 17:49:26 ----------------------------
image676Igår satt jag och Karin hemma hos mig och käkade krällor. Började kvällen med shots hemma hos mig o sen bar det av till s-tälje hem till Johan. Där blev det en hel del drickande, s h i i t ! Körde nåt ölspel o jag förlorade hela tiden så fick dricka som en tok, jag tror nog att Johan fuskade lite faktiskt ;) Meningen var en "fest" hos grannen, men vi kom aldrig så långt, haha. Såg ut som ett jävla ruckel imorse när jag vaknade (efter typ endast 2 timmars sömn) och då skulle jag och karin ta oss ner till stationen för att åka hem till järna. Det blev en kamp mot klockan men vi hann precis! Sov en stund hemma hos henne innan jag åkte hem, och nu är jag hemma. Tack för en trevlig kväll igår båda två :)

I won't let the sun go down - Robin Cook

i f  I  l e t  y o u  g o , I ' d  b e t r a y  m y  s o u l
n o t h i n g  s a y s  t h a t  y o u  f e e l  t h e  s a m e
jobbigt jobbigt försvinn

SOL för en gångs skull

------------------------------ Skrivet den 2007-08-05, klockan 20:49:39 ----------------------------
Ja den så kallade "medelhavsvärmen" som skulle komma denna vecka, har äntligen nått vårt avlånga land :) Me like! Idag har det varit kanonväder hela dagen och jag har legat ute och solat all day :)

Får väl se om värmen håller i sig hela veckan som dom har sagt, men jag jobbar så för mig spelar det ingen roll. Men är det soligt ute så har vi knappt nå kunder och då kan jag sitta ute på trappan och sola :)
s m a a r t  ;)

image667Jag vill verkligen ha det här linnet från La Redoute så det ska jag beställa :) Såå gulligt tycker jag! Ska bara hitta lite mer saker, onödigt att bara beställa en sak liksom..








Marija Serifovic - Destiny ♥

long time ago..

------------------------------ Skrivet den 2007-08-04, klockan 17:50:23 ----------------------------

Veckan: Förra helgen blev det krogen med Karin :) Vi mötte Sara och gänget uppe i the big city Sthlm ;) Partyyyy. Dagen efter blev det hemmaferre i S-tälje!
Annars har jag jobbat hela veckan, j a g  ä r  d u k t i g  ! !
I tisdags åkte Sara utomlands - I miss miss miss you <3 Åkte av Fibi i tisdags också, det var fan klantigt alltså! Men stukade bara foten och slog i ryggen, annars överlevde jag!

Some pics from the week: