söndag 30 september

------------------------------ Skrivet den 2007-09-30, klockan 19:02:15 ----------------------------
this feeling inside, I just can't find the words
is it time to say goodbye?
I'm just a simple girl with a never ending dream

söndag 30 september

------------------------------ Skrivet den 2007-09-30, klockan 17:15:43 ----------------------------
"vi vill också gå på barty" haha och det var precis vad vi gjorde igår också ;) Vi var på barty i södertälje. Riktigt trevligt. Vi tvekade lite i början men lyckades få med oss Martina, tove och sandra så då begav vi oss mot ronna. Var en bit att gå men fram kom vi ändå, trots kisspausen på tomten ;) haha. Kul att träffa nytt folk, även fast vi kände igen en hel del av dom. Men nya kontakter är alltid bra ;) Blev en sen kväll och en tidig morgon då jag skulle jobba idag. Men det gick bra :)

image746"jag vill också gå på barty"
"party menar du?"
"ja, jag sa ju det. Barty"
HAHAHAAHAHAH



lördag 29 september

------------------------------ Skrivet den 2007-09-29, klockan 22:05:20 ----------------------------
PAAAARTYYYYY :D Jag och Sara är på väg in till södertälje till Johan snart, vi ska möta Martina vid TK och få med henne till honom. Sen blir det partyyyy!!! Nu är vi onyktra och flummar runt på topphumör! :) Vi shottar och super gärnet för att komma igång ;) pratar med folk på msn och har allmänt trevligt :) Pics visas imorgon.

Fest på fredag också hos Martina, niceee :D Då blire party tjejer ;)

Watch this beautiful thing shake her ass ;) I want you to see me..

fredag 28 september

------------------------------ Skrivet den 2007-09-28, klockan 18:09:47 ----------------------------
Fredag igen då, grått och trisst ute som vanligt. Jag är trött och har ont i nacken/ryggen. Ikväll ska jag träffa sara, får se vad vi hittar på. tommy ville att vi skulle dit, men får se.. Imorgon blir det jobb, liksom på söndag. Tomorrow night ska jag träffa kakan och vi kanske åker in till södertälje. hon ska på dop och vet ej när det är klart, annars åker jag kanske in själv, måste hitta på nåt känner jag, så enformigt att bara vara hemma för att man ska jobba dagen efter.

Gud vad jag fryser, får nog ta en dusch så jag värms upp och piggnar till lite tills jag ska träffa sara :) Så ser min fredag ut, btw - zerena mår bättre nu, hon hoppar och skuttar, rullar runt och vill vara med, så kul :)


this feeling inside - leave me

torsdag 27 september

------------------------------ Skrivet den 2007-09-27, klockan 17:35:35 ----------------------------
Det tar på psyket att ha ett så sjukt djur som vi har just nu. Hon ska ha tabletter 2 gånger / dag varav 2 tabletter varje gång. Hon är inte den lättaste katten att få i tabletter ska ni veta. Men hon har sån kämparglöd! Hon vill vara med precis som förut och vill hoppa upp och ner, dock inte lika lätt med bara 3 ben.. Men hon lär sig! Hon är så duktig våran Zerena!

Det känns som att jag behöver ha nåt kul att se fram emot! Just nu är det psykiskt påfrestande att vara hemma, men jag kan inte lämna huset eftersom jag måste kolla katten 2 ggr / halvtimme. Sen är det grått och trisst väder ute plus att det är kallt! Dessutom passade inte min höstjacka så jag får frysa ett tag till tills den nya kommer! Bara för att jag var deppig förut så beställde jag ytterligare en jacka och ett par shorts, men denna gång från Ellos :) Som sagt, nåt att se fram emot.. snälla Kakan kan vi inte åka till södertälje på lördag?! Vi lööööser det där med jobb, dop och förkylning - sprit är ju den bästa medicinen ;) haha.

Fick min lönespec igår också, 1500 spänn att hämta ut efter mina 2 dagar på dagis i augusti :) nicee. Då lär det bli mer nästa månad eftersom jag jobbat en hel del nu i september! Me like! men måste fixa så dom sätts in direkt på kontot, orka springa till banken hela tiden ;)


image745
Du kommer alltid vara miss mojs - snygg och rar !
Zerena vi är inte redo att släppa iväg dig ännu, du förtjänade en andra chans
och vi gjorde rätt som lät dig få komma hem igen!
<3

onsdag 26 september

------------------------------ Skrivet den 2007-09-26, klockan 08:25:25 ----------------------------
Zerena hade tumörer i hela benet. Valen vi hade var: avliva - amputera. Vi gav henne en chans till så valde att amputera benet. Min lilla sötnos.... Jag har sovit så dåligt inatt när hon inte har varit hemma, vaknat flera gånger av konstiga drömmar.. Idag ska jag och Maria åka och hämta henne, och sen börjar den långa resan med att hjälpa henne att lära sig leva med tre ben. Får se hur det slutar, man ska inte hoppas för mycket men jag tänker tänka positivt hela tiden! Hur skulle livet se ut utan Zerena?

tisdag 25 september

------------------------------ Skrivet den 2007-09-25, klockan 15:42:43 ----------------------------
I'm back in business ;) Ringde till körskolan nyss, Jerker är tillbaka på måndag!! JAAAAAAAA! Så nu har jag bokat in 5 lektioner till med honom eftersom att mina andra 5 avbokades. Nu känns det som att jag är på rätt väg igen :)

Jag och Karin har pratat om att gå ut och äta någonstans i södertälje imorgon och efter det kanske gå ut på krogen, det är ju lilllördag liksom ;) Sen har vi dessutom blivit bjudna på typ fest på lördag, men jag jobbar så får se om det blir av. Men det vore ju himlans trevligt så jag ska se till att vi åker dit :) haha.

Mitt ena H&M paket har kommit också, weii :) Tror att det är min jacka, jag hoppas på att det är den och att jag kan ha den också.

Östen med resten - Maria haha såå klockren ;) Ska sjunga den för Maria när hon fyller 25, så jag har 2 1/2 år på mig att göra om texten så den passar henne!

måndag 24 september

------------------------------ Skrivet den 2007-09-24, klockan 21:54:53 ----------------------------

Jobbat idag igen, gick bra. Jobbade med stora barnen och vi gick runt och sjöng "håll om mig" med Nanne Grönwall :) haha jag är världens bästa fröken fick jag också höra ;)

Blondie igen då ;) Sara färgade nyss mitt hår och den här gången blev det ljusare! Försökte ju igår men då var det nån konstig färg så det blev inte nåt ljusare. Men denna gången lyckades vi!

image743 image744


söndag 23 september

------------------------------ Skrivet den 2007-09-23, klockan 14:18:47 ----------------------------
Come on baby I want to party so come to the dancefloor. if you want to party come on and move your body. move your body and your soul, the DJ takes you in control. So step into this beat now, the beat that makes you move. the movement gives you power.

image742I fredags blev det då krogen för att fira Natta. Förfestade hos mig med Sara, som ni ser i inlägget nedanför. Det blev Stanleys eftersom att Natta fick bestämma. Det var riktigt trevligt :) födelsedagsbarnet försvann i och för sig efter en kort stund för hon mådde dåligt, men vi andra partade vidare, ända tills dom stängde. Träffade lite folk som man känner och det var kul :)

<--- Jag, Sara, Josefin, Madde och två andra.



Nu har jag bestämt mig - jag ska bli blond igen. Blir det fult är det bara att färga om igen, men jag trivdes faktiskt som blondin och hey, jag passar i allt ;)


I hate that I like you..

21 september fortsättning..

------------------------------ Skrivet den 2007-09-21, klockan 19:15:10 ----------------------------

Absolut Raspberri och J.P Chenet-vin, kan det bli bättre? Ja det kan det, om man har Sara Flodell vid sin sida. Hon är den vännen som betyder oerhört mycket för mig och utan hennes skulle jag nog inte vara den jag är idag!
Love you friendy <3 
always - forever
image733