"you want to hug me, you want to kiss me"

------------------------------ Skrivet den 2007-06-30, klockan 14:28:07 ----------------------------
haha ja är helt fast på miss secret agent =D laddade ner tvåan igår, så den kanske man skulle se sen :)

Det är 50-års skiva ikväll. Anki, en kompis till pappa, fyller år. Pappa ska dit, såklart, men inte jag, jag känner inte för det. Jag blir inte så motiverad att röra mig utanför huset när det regnar ute, då trivs jag bättre här. Dessutom är det ju en bit till Rönneberga så dit tänker jag iaf inte göra! Nej Nicklas kommer hit så vi ska äta middag och så. Tänkte kolla med syrran vad hon och Hannes ska göra också :)

she is a lady

------------------------------ Skrivet den 2007-06-29, klockan 21:37:09 ----------------------------
"she is beauty and she is grace, she is miss united states"
Har precis kollat på miss secret agent. Den är så bra! Haha ja garvar varje gång jag ser den, Sandra Bullock är så sköön! =D Hon är bra som skådespelare för övrigt också :)

En lugn fredag har det varit, med film och med chips :) hehe ibland får man sånt med. Men nu har jag ont i huvudet, antagligen för att jag har suttit och kollat på filmen på en dataskärm så jag ska gå och lägga mig i soffan och glo på en stor tv nu! :)

Hoppas mitt hjärta kommer hit sen :)

"just smile and wave boys, just smile and wave"

------------------------------ Skrivet den 2007-06-29, klockan 18:46:27 ----------------------------
HAHA så jävla bra! Pingvinerna i Madagaskar är ju bara bäst! =D

"You haven't seen anything" HAHA. Jag diggar den filmen! ;)

do you know what it feels like?

------------------------------ Skrivet den 2007-06-29, klockan 16:36:20 ----------------------------
Idag har jag varit ute och motionerat, duktigt av mig! :) Gick morarundan i snabbt tempo. Varmt blev det. Har fått veta att min syrra stukade sin fot igår när hon var ute och sprang. Hon sa att något stack ut på sidan av foten, så hon måste ha stukat den riktigt ordentligt! Tycker synd om dig siss..

Har sökt jobb på skopunkten i Södertälje. Men det är lite krångligt för jag ska jobba vecka 30-33 på hem ljuva hem, och anställningen på skopunkten startar i början av augusti - vilket är vecka 32! Så om jag får jobbet så vette sjutton om jag kan ta det iaf... Aja, det visar sig hur det går :)

Lycka till gumman <3

blondes do have more fun =D

------------------------------ Skrivet den 2007-06-28, klockan 20:32:10 ----------------------------

Eller jaa, jag hade lika roligt som svarthårig som brunett och som blond!

Färgat håret igen :) behövs dock en gång till för att få topparna i samma färg som övriga håret. Men en sak är säker: mitt hår blir ALDRIG svart igen! Fick precis höra att min syrra har färgat sitt hår rött, haha. Hon har alltid varit svarthårig. Och så har hon fått för sig att göra topparna kolsvarta. Men min syrra passar i sånt så det blir nog coolt! Har lovat att hjälpa henne med det i helgen :)


svårt att komma på rubriker

------------------------------ Skrivet den 2007-06-28, klockan 12:59:23 ----------------------------
Haha jag och Sara har gått om varandra på msn hela dagen :P När jag var där och skrev till henne så var hon inte vid datorn. Sen när jag kommer tillbaka så har hon skrivit men är inte där själv. Krångligt det dära. Jag ska iaf slinga mitt hår sen och förhoppningsvis så ska hon hjälpa mig :)
Har inte träffats på ett tag, jag saknar ju min lilla flummiga blondin ;)

Anna | säger (11.50):
jag tänkte på en sak, vi borde hitta på nåt, det var typ en vecka sen och det är länge!
Sara säger: (12.01):
jo det var ju ett tag sen. så nåt borde vi göra, snart!

Mot ljusare tider

regn och rusk - den svenska sommaren

------------------------------ Skrivet den 2007-06-27, klockan 17:32:34 ----------------------------
Ja så är det. Hur mycket man än intalar sig själv om att det kommer bli en kanonsommar så finns det alltid dom dagarna som det regnar. Nu har vi haft tur, för solen har skinit i några dagar och det har varit varmt. Men så kommer man till den dagen när det står som spön i backen! Jag ville verkligen inte gå upp imorse när jag hörde att det smattrade mot fönsterbrädorna. Men upp gick jag.

Nu har jag suttit inne tillräckligt och bara glott ut på regnet, nu ska jag UT! Dags att åka ut till stallet och ta hand om Fibbeli. Ut och leka med henne lite i regnet. Var på Rusta med pappa förut och då köpte jag ett regnställ. Så nu är jag redo för regnet! Dags att motionera lite istället för att sitta still och dega! ;) haha.
 "rea på rusta, rea på rusta" HAHA! Bara min släkt som förstår ;)

Fick förresten mitt ena paket från Ellos idag :) Bikini, klänning och en massa linnen! :) Nice med lite nya kläder. Nu kommer snart min baby och hämtar upp mig så ska vi åka iväg till stallet! :)

paiin

------------------------------ Skrivet den 2007-06-26, klockan 22:53:57 ----------------------------

Jag har så ont! Det svider och bränner och jag fryser fast det inte är kallt. Man kan inte röra mig för då börjar jag må illa. Det här beskriver hur jag mår när jag har solat och bränt mig riktigt rejält! Om jag säger såhär, mina fräknar syns knappt för att jag är så röd, haha. Pappa och jag skämtade om att jag kan göra reklam för Heinz tomatketchup ;) haha.

Har precis kollat på "Morden i midsomer", sommarens bästa serie! :) 8 nya avsnitt med start idag.
Nu ska jag nog gå och duscha så jag får kyla ner min brända hud. Sen är det bara att smörja in sig och hoppas att det värsta har gått över tills imorgon!

A n n a


Sol, sol, strålande SOL

------------------------------ Skrivet den 2007-06-26, klockan 15:54:32 ----------------------------
Yeeey idag är det kanonväder :) Jag har legat ute hela dagen och solat! Men nu blev det väldigt varmt så var tvungen att gå in ett tag. Solen har verkligen tagit, min mage är heeelt knallröd! haha. Har en känsla av att det kommer svida ikväll, för dum som man är så smörjer man ju aldrig in sig med solskydd INNAN man börjar sola, men what the fuck, man lever bara once, lite får man väl lida ;)


Kan verkligen rekommendera "den vita massajen" av Corinne Hofmann. Inte läst ut den ännu, men det är en bok som är svår att slita sig från. Sträckläsning i sommarsolen!

dress for success :)

------------------------------ Skrivet den 2007-06-25, klockan 17:38:55 ----------------------------
Sitter och kollar lite på kläder på nätet, som lätt händer när det inte är fint väder ute och man inte har något att göra. Har hittat hur många söta klänningar som helst. Men tyvärr kostar dom ju en del. Men dom står numera väldigt högt upp på min önskelista! :)


How cute :)