ny vecka; nya saker att se fram emot

------------------------------ Skrivet den 2009-08-31, klockan 21:24:20 ----------------------------
hallo
idag blev det en fullpackad dag. promenad med Sara imorse, och sen ut till stallet. lilla Ava bara växer och växer. fort går det också. när siss slutat så joinade jag henne på en repa till stan då hon ville shoppa lite, själv fyndade jag bara ett linne från JC. vi stannade och köpte kina-mat på vägen hem, MUMS!

jag har hittat en del saker från gina som jag vill ha. är lite irriterad att man inte kan betala på fler sätt om man skickar efter från hemsidan. jag betalar inte gärna med kreditkort över internet, utan hade blivit glad om det gick att betala via internetbanken eller faktura. nu går inte det så får åka in och se om jag hittar dessa saker i affären istället. det var vita benvärmare, vit mössa, skärp med nitar på, en lång svart stickad väst osv. 
 

Jag och Fibi :)

igår slog vi klackarna i taket

------------------------------ Skrivet den 2009-08-30, klockan 17:02:27 ----------------------------
Igår blev det utgång med Sandra, Moa och Mattias. Vi slog klackarna i taket på Stanleys :) Vi satt på uteserveringen, drack drinkar och dansade tills klockan närmade sig 3. Det blev en lyckad kväll, precis som vanligt :) Var hemma runt halv 4, fixade nattkäk och somnade runt halv 5. 
   Tack alla inblandade för en lyckad kväll, och till siss som kom och hämtade oss :)

Imorse blev det jobb för min del. Dagen gick hyffsat fort och väl hemma så åkte jag och köpte kebab. Det var så gott! Nu funderar jag på om jag ska försöka reda ut mitt hår, det var inte liiiite hårspray jag använde igår. Blir nog en dusch och sen godismys framför tvn. Lite sliten måste jag erkänna att jag är, även fast det blev hyffsat nyktert igår.


Dålig med kameran var jag också, får skärpa mig till nästa gång. 

party like a rockstar

------------------------------ Skrivet den 2009-08-29, klockan 14:25:33 ----------------------------
Gjorde som jag sa, kollade på uppskjutet imorse med trötta ögon. Jag är så fascinerad av rymden! Somnade om rätt fort, men vaknade av att siss ringde några timmar senare och sjöng "god morgon god moooorgon"

Nu har jag varit en sväng på systemet för att kirra dricka till ikväll. Det vankas utgång :) Jag har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig, som vanligt. Men det blir nog iallafall dom nya skorna jag köpte igår. Jag hoppas på en rolig kväll, men vi brukar ju lyckas så :)

Nu ska jag bränna en skiva till förfesten!

fjärde försöket för Fuglesang

------------------------------ Skrivet den 2009-08-28, klockan 22:12:05 ----------------------------

På lördag morgon är det dags för det fjärde försöket för rymdfärjan Discovery att lyfta. Efter att ha senarelagts ett dygn beräknas uppskjutningen ske klockan 05.59 svensk tid.  - aftonbladet.se

Med på färjan är ju Sveriges egna astronaut Christer Fuglesang. Jag personligen tycker att allt som har med rymden att göra är häftigt. När jag var mindre så ville jag bli astronaut, och om jag ska erkänna så vill jag nog det fortfarande. Förstå vad häftigt att kunna titta ner på jorden ovanifrån. Men samtidigt; gud så läskigt!



När Fuglesang åkte upp första gången så såg jag uppskjutet på tv, och har funderat på om jag ska titta imorgon också, men det betyder att jag måste ställa klockan tiiidigt. Då kommer jag bli sur om dom skjuter upp det ytterligare.


det är dags för fredagsmyyys

------------------------------ Skrivet den 2009-08-28, klockan 21:56:23 ----------------------------
Ojoj vad trött jag är! Kom hem från Skärholmen vid halv åtta ungefär, så det blev några timmar där. Sandra shoppade loss riktigt och jag kom hem med ett par skor! Jag är inte förvånad ;) Är för trött för att lägga upp bild nu, men kan säkert göra det imorgon.

Sen jag kom hem så har jag ätit och varit på Konsum och köpt ostbågar. Tanken var fredagsmys, men är så trött så får se hur länge jag orkar vara vaken. Även fast jag inte jobbat på hela veckan så har jag ändå gått upp tidigt varje dag, och det sätter sina spår. Dessutom vill jag vara utvilad inför morgondagens utekväll, så det gör inte mig någonting att det blir en hyffsat tidig fredag.

fredag fredag

------------------------------ Skrivet den 2009-08-28, klockan 10:25:31 ----------------------------
Imorse blev det en powerwalk med Sara :) Det var riktigt skönt att komma ut och röra på sig idag igen. Jag har gjort det till en vana nu. Nu har jag precis duschat och sitter nu och äter frukost. Jag som inte är en frukostmänniska har faktiskt ätit frukost nästan varje dag den här veckan. Pluspoäng till mig :)

Nu har jag inget vettigt alls för mig, utan sitter bara och tittar på Mcleod's.
Får se om jag och Sandra kommer iväg till Skärholmen sen, skulle vara kul :)

torsdag kväll

------------------------------ Skrivet den 2009-08-27, klockan 21:15:04 ----------------------------
Idag hade vi en kinesisk-kväll här hemma. Att jag är ett stort fan av kinamat är ju ingen nyhet, så till middag så gjorde jag friterad kyckling med ris och sötsur sås. Shit vad gott det blev! Jag är bra på det där ;)

Nu ska jag och D kolla på en film som han köpte förut, sen måste jag sova. Ska upp tidigt för att gå promenad med Sara imorgon. Efter det ska jag och Sandra åka en vända till Skärholmen, då hon inte kunde följa med sist. Då ska jag ladda upp lite inför lördag, då blir det utgång! :)

NEW MOON

------------------------------ Skrivet den 2009-08-27, klockan 20:10:51 ----------------------------
Hittade en ny trailer för New moon nyss. Det gör att jag blir ännu mer galen över att det dröjer 3 månader tills den har premiär!

fler som gillar Twilight-serien? :)

 

god morgon :)

------------------------------ Skrivet den 2009-08-27, klockan 12:12:40 ----------------------------
eller morgon och morgon, jag har varit vaken ett tag men ändå. nu tänkte jag ställa mig en stund på crosstrainern och efter det blir det lunch.

annars så ser dagen ganska tom ut, inget planerat. vi får se vart vinden vänder mig haha.

True blood

------------------------------ Skrivet den 2009-08-26, klockan 21:32:11 ----------------------------
Ja, ikväll har den äntligen premiär, vampyrserien True blood. Jag har längtat efter att den ska börja sen jag läste om den första gången. Håll utkik, 22.00 på SVT. Hört att serien även ska finnas som böcker, det kanske vore något? 
Recension dyker nog upp imorgon.


"Serien utspelar sig i den fiktiva småstaden Bon Temps i Louisiana, i en tid där vampyrer lever sida vid sida med människor, efter att en japansk forskare lyckats framställa ett syntetiskt blodalternativ som säljs under varumärket "Tru blood." Vampyrer behöver därför inte längre leva i det fördolda och livnära sig på mänskligt blod. De har gått ut och förklarat att de vill leva i samförstånd med vanliga människor, vilket hörsammats av lagstiftarna som gett dem samma lagstadgande rättigheter och skyldigheter som andra medborgare, trots att många människor ser på vampyrer med skepsis och rädsla. Servitrisen Sookie Stackhouse, som även har förmågan att höra andras tankar, förälskar sig i den 173-årige vampyren Bill Compton vilket får henne att framstå som ännu mer avvikande än tidigare."
 - info från Wikipedia